Om oss

Vilka är vi

Vi är väldigt glada att du har hittat oss!

Låt oss berätta mer om vilka vi är och vad vi gör!

Ängslyckan Friskvård startades 2001 och var från början ett företag som höll hundkurser och anordnade föreläsningar med mera.

Allt eftersom växte företaget och idag sysslar vi med behandlingar utav hund,  häst och människa samt med distansutbildningar – det är vår förhoppning att du ska hitta något som passar dig!

 

Vi anser att det är enormt viktigt att vara ödmjuk och vi arbetar alltid på ett sätt där djurets välmående (naturligtvis fysiskt men även psykiskt) är i fokus och där kommunikation mellan djur och människa är en av byggstenarna för att kunna uppnå ett gott resultat.

 

Vi satsar väldigt lite på reklam utan hoppas att du som elev/kund blir vår bästa reklampelare.Om vi behandlar dig eller ditt djur med gott resultat så tror vi att du kommer att berätta om det för dina vänner och bekanta och därigenom sprida vårt namn.

Om du är elev hos oss är det  ju ni som är våra ansikten utåt och om ni gör ett bra jobb, ja då har också vi gjort det!

 

 

Personerna som du möter

 

Från början grundades företaget utav Malin Helmborn (då Malin Peters) men med åren har vi vuxit och finns nu representerade på flera orter i vårt land. Som du vet är vi alla olika och så är det ju naturligtvis även hos oss. Det har även inneburit att vi har våra olika expertområden som vi brinner lite extra mycket för. Här nedan kan du läsa mer om vilka vi är och vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig och din hund med så klickar du antingen här eller på "behandlingar" i menyn.

Malin Helmborn

 

2001 var det jag som grundade Ängslyckan Friskvård. Då var jag utbildad instruktör och arbetade med att hålla valpkurser med mera. Eftersom jag alltid har älskat att vara kreativ så testade jag mig även fram med att tillverka en del leksaker för hund och lite annat smått och gått.

 

Vetgirig som jag är och dessutom galet nyfiken på allt som jag inte förstår så har det blivit en väldans massa kurser, utbildningar, fortbildningar, clinics och förelsäningar sedan dess.

 

Genom dessa utbildningar kom jag i kontakt med Equicare där jag bl.a. läste till hästfysioterapeut och det var även via det företaget som jag var med och startade upp den första hundfysioterapi utbildningen i egen regi.

 

Idag arbetar jag i första hand med att undervisa och skriva material men jag har även en egen mottagning där jag behandlar hundar och människor.

 

Läs mer om mina behandlingar här

 

 

 

Jessica Axelsson

 

Dipl Hundfysioterapeut

Dipl Hundmassör

Dilpl Fyscoach

Dipl Friskvårdsmassör Human

 

Jag är en aktiv person som tycker om att hålla både mig själv och mina hundar i form. Mitt intresse för rörelse och individanpassad träning grundar sig i mina nästan 20 års arbete heltid med tävlingshästar, trav och hoppning.

 

Idag delar jag min tid mellan arbete med hundar i egna företaget och som ekonomiassistent. Jag ser det som en förmån att ha möjlighet att jobba med både individer och administration, att kombinera erfarenhet, kunskap, känsla och struktur.

 

Min roll inom Ängslyckan är både som administratör och lärare. Jag är en nörd inom rörelse, träning och behandling på ett sätt som varje individ kan tillgodo göra sig. Det är där mitt hjärta ligger, att klura ut vad varje individ behöver för att prestera på topp, både hund och förare.

Kontaktuppgifter till Malin

 

Besöksadress för mottagning:

Karls Höjd, Laggarns väg 17, Lerum

 

Telefon: 0733 - 321 201

 

E-post: malin@angslyckanfriskvard.se

Kontaktuppgifter till Jessica

 

Besöksadress för mottagning:

 

 

Telefon: 0702 - 76 67 22

 

E-post: jessica@angslyckanfriskvard.se

Kontaktuppgifter till Kajsa

 

Besöksadress för mottagning:

 

 

Telefon: 0702 - 76 67 22

 

E-post: kajsa@angslyckanfriskvard.se

Kontakta oss

Telefon: 0733-321 201

 info@angslyckanfriskvard.se