Nyheter

Kontakta oss

Telefon: 0733-321 201

 info@angslyckanfriskvard.se

 

Här kan du läsa om dom senaste nyheterna hos oss

Coronaanpassning

Vi väljer att styra om våra utbildningar till webbaserad undervisning och kan därmed även sänka priserna på kommande kursstarter! Läs mer på aktuella kursstarter

Behandlingsrummet är fortsatt öppet och du är välkommen tillsammans med din hund så länge du inte visar symtom eller har träffat någon som visar symtom.

Onlinebokning

Nu finns våra tider för behandling, yrkesutbildningar och våra föreläsningar att boka online via Bokadirekt.  Därigenom kan du välja att delbetala via KLARNA


Du hittar en länk till bokningssidan här:


<a href="http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=31834" target="_blank"> <img src="https://foretag.bokadirekt.se/bokatid/BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png" alt="Boka tid" border="0" /></a>Vårens kursdatum och en massa andra nyheter!


Nu har vi släppt kursdatum för våren 2020 och samtidigt har vi passat på att släppa några fler föreläsningsdatum.


Dessutom planerar vi för en nätverksträff för alla som är yrkesverksamma inom hund.


Utöver det så blir det en workshop för behandling med mikroström.


Dessutom arbetar vi just nu med en journalföringsapp för yrkesaktiva inom hund.


Ja det är helt enkelt mycket på gång så vi har samanställt alla nyheter i ett nyhetsbrev som du hittar här nedan! 

 

 

Nyheter

Senaste nyheterna

Nu släpper vi alla datum för sommarens och vårens kurser


Läs mer under utbildningar och klicka dig sedan vidare till aktuella kursstarter för att se vilka datum som är aktuella!


Vi gör just nu även en intresse koll för att se om vi kan starta upp en block 1 . hundmassör i Karlstad med start i september - maila oss för att anmäla ditt intresse.

Erbjudande till nya och gammla kunder!


Senast den 12 maj 2019 kommer vi att göra en beställning av Equicurrent mikroströmmaskiner från USA. I samband med det har vi ett erbjudande på dessa maskiner till ett förmånligt pris.

Läs mer om mikroström här.


MicroPlus Dog Kit (D-SL) är ett startpaket som lämpar sig för dig som vill börja använda dig utav mikroström för att behandla hundar. Det är ett prisvärt alternativ som ger dig allt du behöver för att komma igång med dina behandlingar oavsett om du är en yrkesutövande person eller privatperson.


I MicroPlus Dog Kit ingår följande:

  • En microplus enhet (själva mikroströmmaskinen)
  • E-Pen II (en handhållen ”prob” som gör att du inte behöver fästa några elektroder på hunden)
  • 4-pack med elektroder
  • 1 set med förlängningssladdar
  • Tillhörande påse med fäste för att kunna förvara enheten i medan behandlingen pågår
  • 1 tub med kontaktgel
  • Microström för hund – bok (OBS boken är skriven på engelska)


Pris för MicroPlus Dog Kit är 3599 SEK inkl. frakt

 

Februarierbjudande - den viktiga vilan

I januari publicerade jag en liten text om vikten av att vila. Texten var i första hand avsedd för jakthundar men är naturligtvis aktuell för alla hårt arbetande hundar.

 

Det var MÅNGA som hörde av sig och vill ha hjälp med småhältor och krämpor relaterade till hårt arbete så under februari 2019 har jag ett erbjudande som riktar sig till arbetshundar i allmänhet och jakthundar i synnerhet.

 

Så här i slutet utav säsongen är hundarna trötta i sina kroppar och som ett resultat utav det ser vi hältor, spända och oflexibla muskler, ett påverkat rörelsemönster, kanske har du sett ett försämrat arbetesresultat i skogen och nu är det dags att låta hunden läka och vila innan det är dags att börja bygga inför nästa säsong.

 

Fördelen med att aktivt behandla dessa skador och "små skavanker" istället för att låta hunden själv läka ut dom är att du på detta sätt "nollställer" hundens kropp. Detta gör att du får bästa tänkabara förutsättningar inför nästa säsong istället för att börja säsongen med en hund som lärt in ett felaktigt rörelsemönster med snedbelastningar och fysisk oförmåga att prestera.  

 

Du får 5 st behandlingar där jag lokaliserar spänningar smärtor och hältor. Dessa behandlas sedan med massage, laser och mikroström.

Du får en individuell behandlingsplan där vi även planerar för hur den aktiva vilan ska ske på bästa sätt.

 

Ordinarie pris är 550:-/tillfälle alltså totalt 2750:-

Om du bokar under februari månad får du dessa fem behandlingar för 2400:-

Välkommen att höra av dig för att boka tid!