Behandling

BEHANDLING AV HUND OCH MÄNNISKA

BEHANDLING HUND

Att få sin hund behandlad utav olika terapeuter har blivit allt mer vanligt men ibland kan det vara svårt att veta vem man ska vända sig till. Jag blir så imponerad när jag ser alla hemsidor där teraputen kan rada upp den ena utbildningen efter den andra tillsammans med massor utav föreläsningar och fortbildningar. Jag har arbetat med att behandla hundar i mer än 20 år och under den tiden har det även här blivit otaliga utbildningar, fortbildningar och föreläsningar. Igrund och botten får jag nog ändå kalla mig för hundfysioterapeut och hundmassör.

Det är i första hand mina händer som är mitt främsta verktyg men jag arbetar även mycket med laser, mikroström och värme. 


Här kan du få hjälp med både prehabilitering, habilitering och rehabilitering. Du kan alltså få hjälp med både friskvård, underhållsvård och rehabilitering efter skada. 

En väldigt stor del av mina kunder kommer dock med någon form av kroniska besvär hos sina hundar. Det kan tillexempel röra sig om artros eller spondylos där det finns massor som jag kan göra för dig och din hund.


I första hand tar jag emot för behandling i mitt behandlingsrum på Laggarns väg i Lerum utanför Göteborg men jag utför även regelbundet behandlingar i och runt Staffanstorp i Skåne.


Vill du boka tid för en konsultation eller behandling är du välkommen att kontakta mig via mail eller telefon.


BEHANDLING MÄNNISKA och HÄST

Jag är även utbildad humanmassör och utför friskvårdsmassage på människa.

Jag har dessutom möjlighet att erbjuda massage, mikroström och laserbehandling på häst.

Betalning och pris

Nybesök hund och häst (ca 1,5 timme)             700:-

Återbesök hund och häst (ca 1 timme)              600:-


Friskvårdsmassage människa (ca 1 timme)      600:-

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera