Emelie Hagelin

Emelie har satsat för fullt på det här med hunderiet och förutom att undervisa på block 3 och 4 så driver hon Emelies friskvård där hon arbetar med friskvård och rehabilitering i ett hundsim samtidigt som hon driver en djurtillbehörs affär.

Om oss

 

Vi är väldigt glada att du har hittat oss!

Låt oss börja med att berätta mer om vilka vi är och vad vi gör!

Ängslyckan Friskvård startades 2001 och var från början ett företag som höll hundkurser och anordnade föreläsningar med mera.

Allt eftersom växte företaget och idag sysslar vi med behandlingar utav hund, häst och människa samt med distansutbildningar – det är vår förhoppning att du ska hitta något som passar dig!

Vi anser att det är enormt viktigt att vara ödmjuk och vi arbetar alltid på ett sätt där djurets välmående (naturligtvis fysiskt men även psykiskt) är i fokus och där kommunikation mellan djur och människa är en av byggstenarna för att kunna uppnå ett gott resultat.

 

Vi satsar väldigt lite på reklam utan hoppas att du som elev/kund blir vår bästa reklampelare.Om vi behandlar dig eller ditt djur med gott resultat så tror vi att du kommer att berätta om det för dina vänner och bekanta och därigenom sprida vårt namn.

Om du är elev hos oss är det ju ni som är våra ansikten utåt och om ni gör ett bra jobb, ja då har också vi gjort det!

 

 

 

 

Jessica Axelsson

Jessica driver företaget Simply Basic Friskvård i Dalsland.

Förutom arbetet i det egna företaget så håller Jessica i utbildningar och kurser i Ängslyckan Friskvård.. Jessica har en fantastisk känsla för djur och människor och hennes perspektiv och inställning är en stor resurs.

Malin Peters

Malin är grundaren till Ängslyckan friskvård och är utbildningsansvarig i företaget. Malin började arbeta med hund redan under gymnasietiden som instruktör på brukshundsklubben och fortsatte sedan att utbilda sig inom hund på flera olika skolor och utbildningscenter.

Malin är även utbildad hästfysioterapeut och massageterapeut på människa

Dessa kunskaper blandas med insikten om att det är våra fyrbenta vänner som är dom största läromästarna!

 

Kontakta oss

Du är allitd välkommen att kontakta oss via mail eller telefon

Telefon: 0733-321 201

info@angslyckanfriskvard.se